Minden ami Fantasy: Dungeons and Dragons, World of WarCraft, Diablo, Elder Srcolls és rengeteg más
Minden ami Fantasy: Dungeons and Dragons, World of WarCraft, Diablo, Elder Srcolls és rengeteg más
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Itt is megy az idő

 
Fantasy fajok
 
Kedvenc Fajok
Meik Fajod a kedvenced?

Tünde
Ember
Törp
Hobbit
Halottak
Argonian
Khajit
Embersárkányok
Ork
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A hónap kasztja - Nechromancer
 
Kasztok leirásai
 
A hónap harca - Rohir vs. Uruk-Hai
 
Egyéb dolgok
 
Mozgó képek RPG PC-kből
 
A hónap mozgó képe - Andariel
 
Ennyi hős és lény fordul meg erre:
Indulás: 2006-10-20
 
Oldal
Szeretném tudni ki mit gondol. Ime a kérdés:
Szerintetek milyen az oldal?

Fantastikus!
Szuper.
Igazán jó.
Egész jó.
Kell még bele vammi, de jó.
Lehetne jobb is.
Rossz.
Nem tetszik.
Szörnyű!
Töröld azonnal!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
PC és Online game bemutató
 
Legaktivabb tagunk ebben a hónapban : Shadhon
 
Könyvtár
 
Fegyvertár
 
A weboldal állatkája, követi az egeret és szagolja, ha ráklikelsz szalad a kerékben)
 
Halottak / Éllőholtak

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Boszorkány

Airie  2007.07.16. 10:47
"...temetőben vagy sirhely öregben lakhat, de csak ha ember lakik közel. Napogig csak alszik, de ha ember közelében aludni mer, már a halandó többet fel nem ébred. Szellemek órájában a sirhelye kinyil és ő vadászni megy, emnert szerencsétlen álmában megtámadja és felfalja. Hold fényében kibújik, az emberek elbújnak, hogy ne lássa őket a lény, ki ilyan gonosz életet éll..."

Árny

Airie  2007.07.16. 10:19
"...helyeken hol a sötétsék hálóit veti, ne hagy ott magad, ember elveszett, nyugodtan tűnő helyen. Avagy árnyakból még félelmetesebb nyúlik ki és hamarább veszi életed, mind kihalt szemed meglátná halálod..."

Spektra

Airie  2007.07.05. 22:52
"...kinezt csalhat, hogy szellemnek nézik, ámde ez a csalás semmi mást nem jelenthet, csak a gyors halált. Voltak kik szembe látták őt és futásal életüket mentették, most nem szivesen beszélnek róla. Egy bizony benne maradt, szemek zöldek és szivtipró gonosz tekintet. Ha rád néz szived megáll és lelked futásra biznád, csak nagy akarattal szemezhetsz vele..."

Halál

Airie  2007.07.05. 17:28
"...mint halott néz ki, de százszor roszabb és veszélyesebb. Varázslatai harcokban nehéz ellenfelé teszik, hisz halott társait hivja harcba és forditja ellenség ellen. Kinek lába van, inkább elfut..."

Csontos

Airie  2007.07.05. 13:16
"...emberi alakja van, ámde fej helyett koponya vicsorog. Veszélyes lény ez, ember fejét kardal vágja le..."

Gargoyle

Airie  2007.07.05. 12:53
"...elképzlhetetlen ő. Tán ha öreg várhoz értek, meglátjátok, mozdulatlanul kőszobrot mutat. Tán szegény vándor, ki közel megy hozzája. Ő egy pillantás alatt rája ugrik és karmaival véresen húsát tépi éhesen..."

Fext

Airie  2007.07.05. 09:53
"...Pokolban is az a hir kering, hogy fext az, ki lelkét a sátánnak eladta. Cserébe e piszkos üzletér hosszú életet kapott és fegyverekkel sebezhetetlenné vált. Ám-e a szörnyű élet ily ocsmány testben, nincs kijárat, a halála a pokol tüzébe árad..."

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü
 
Chat mindenkinek!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
A hónap faja - Hobbit
 
Kedvenc kasztok
Meik kaszt a kedvenced?

Harcos
Mágus
Tolvaj
Pap
Lovag
Druida
Assassin
Alkimista
Ijász
Vándor
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A hónap lénye - Medusa
 
Kedvenc lény
Meik a kedvenc lényed?

Sárkány
Sahuagin
Pegasus
Troll
Jégfarkas
Elementál
Pokolkutya
Hippogriff
Vérfarkas
Órjás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fantasy Lények
 
Extrák
 
Társaink:
 
Ne merj lopni!
 
A weboldal fantasy, fórumos szerep oldala
 
Zene
Honnan legyen háttérzene?

Gyűrűk Ura
WarCraft
Diablo
Morrowind
Baldur's Gate
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Videók
 
Online fantasy, RPG gammák és szerepek
 
Varázslatok / Mágia
 
Cursor

 
Teve
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)