Minden ami Fantasy: Dungeons and Dragons, World of WarCraft, Diablo, Elder Srcolls és rengeteg más
Minden ami Fantasy: Dungeons and Dragons, World of WarCraft, Diablo, Elder Srcolls és rengeteg más
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Itt is megy az idő

 
Fantasy fajok
 
Kedvenc Fajok
Meik Fajod a kedvenced?

Tünde
Ember
Törp
Hobbit
Halottak
Argonian
Khajit
Embersárkányok
Ork
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A hónap kasztja - Nechromancer
 
Kasztok leirásai
 
A hónap harca - Rohir vs. Uruk-Hai
 
Egyéb dolgok
 
Mozgó képek RPG PC-kből
 
A hónap mozgó képe - Andariel
 
Ennyi hős és lény fordul meg erre:
Indulás: 2006-10-20
 
Oldal
Szeretném tudni ki mit gondol. Ime a kérdés:
Szerintetek milyen az oldal?

Fantastikus!
Szuper.
Igazán jó.
Egész jó.
Kell még bele vammi, de jó.
Lehetne jobb is.
Rossz.
Nem tetszik.
Szörnyű!
Töröld azonnal!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
PC és Online game bemutató
 
Legaktivabb tagunk ebben a hónapban : Shadhon
 
Könyvtár
 
Fegyvertár
 
A weboldal állatkája, követi az egeret és szagolja, ha ráklikelsz szalad a kerékben)
 
Tünde

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Tünde

Airie  2006.10.21. 14:01
A tündék első kinézésre összetéveszthetőek kis mennyiségben az emberrel. Hegyes fülük, karcsú alkatuk segitségével lehet őket megkülönböztetni. Hajuk hosszú, és szemük tiszta. Egész jelenlétük ''sugároz''. Kultúrájuk hordozza a többi tünde kultúra nyomát, szintúgy mint az emberit. A férfiak, csakúgy mint a nők, hosszú ruhákban járnak, kivéve ha háborúba, vagy felfedezésekre indulnak. Harcokban és mágia használatban jók. Sebezhetőek főleg mágiával. Valamivel gyengébbek a fél-elfeknél. Nincs kozottuk matri/patriarchát. Tisztelik egymást a nők és a férfiak. Nem szeretnek keveredni a házasságban az emberekkel. Mivelhogy az ember párjuk meghal, ők pedig örökké éllni fognak, mivelhogy a tündék halhatatlanok. Természetessen addig, amig betegségben, vagy háborúban meg nem hallnak, vagy meg nem ölik. Páncélzatuk és fegyvereik tünde vonásokat viselnek. Van saját kardjuk, amit tünde kardnak neveznek. Nagyon bölcsek, mivelhogy halhatatlanok, vagy nagyon hosszú életet megélnek.

Fél-tünde

Airie  2006.10.21. 13:39
A fél-tündék az ember és a tünde keveréke. Arcán meglátszik az emberi vonás, ámde hegyes fülei tündéhez húznak. Testalkatuk karcsú. Szemük és hajuk szine ugyan olyan mint az embereké. A fél tündék választhatnak, hogy halhatatlanok lesznek-e, vagy a korral meghalnak. Kultúrájuk keveredik az emberi és a tünde kultúrával. Itt sincs patriarchát vagy matriarchát. Harcban és mágia használatban eggyaránt jók. Szép városokat képessek épiteni, mely az emberi és a tünde múvészet és kultúra jegyeit viseli. Páncélzatuk és fegyverzetük kevert. Nem probléma számukra az, ha föld alatt kell közlekedni. Valamivel erősebbek mint a sima tünde fajok. Ezt az emberi részüknek köszönhetik.

Nemes Tünde

Airie  2006.10.21. 11:27
A nemes tünde tán a legbájossabb tünde faj az összes közül. Ezért kapta a nemes tünde nevet ez a faj. Arcuk és testalkatuk kissé szebb és nemessebb a többi tünde fajnál. Bőrük szine sárgás-fehér. Hajuk kizárólag arany-sárgás szinű. Szemük is arany-sárga, de ezen kivül lehet más szinű is. Pl: kék, barna, fekete és zöld. Kultúrájuk tán a legkifejlettebb és legszebb. Hatalmas, gyönyörű épületeket tudnak épiteni. Nyelvük, irásuk ugyan olyan, mint a többi tünde fajé. Nagyon szép festményeket képessek késziteni, amik történelmüket ábrázolja. A férfi és a nő tiszteli egymást, ezért nincs itt matriarchát sem patriarchát. Nagyon jó kardforgatók, de leginkább a mágiára öszpontositanak, mivelhogy az inteligenciájuk magas. Nincs különösebb gyengepotnjuk.

Erdei tünde

Airie  2006.10.21. 11:10
Az Erdei tündék a legalacsonyabb tünde faj. Kb fél fejjel alacsonyabbak az emberektől. Testalkatuk karcsú és mozgékony. Szemük szine lehet bármien, amien az emberé. Pl: fekete, kék, barna, zöld. De töbnyire kék szeműek. Hajuk szine szőke, barna vagy nagyon világos, szinte fehér szőke. Otthonaikat a fák koronájára épitik. Kultúrájuk összekapcsolódik a természettel, ezért házaik fából vannak épitve. Lágy hangjuknak köszönhetően nagyon szépen tudnak énekelni. Nagyon jó ijászok, de a kardforgatásban nem annyira jók. Mágia helyett druidizmust használnak, tehát természeti mágiát. Nagyon jó erdészek. Ügyessen mozgonak pl.: állatok hátán, a fák ágain, havon és egyéb ilyen helyen. Ezt annak köszönhetik, hogy könnyű és mozgékony a testük. A csatákban ruházatjuk és páncélzatjuk hordozza a természet jeleit és szinjeit. Nincs közöttük matriarchát se patriarchát, tehát mindkét nem, férfi és nő, eggyaránt tisztelve van. Nem szeretnek nagy városokban vagy föld alatt közlekedni. Ideális hely számukra a vidék és a természet. Az erdei tündék kecses mozgásukról, törékeny és gyenge testalkatukról, és lenyűgöző gyönyörűségükről ismerhetők fel. Az erdei tündék a természetes és egyszerű szépségű dolgokat szeretik. Ismertek fejlett kulturájukról, költészetükről, az ij halálos használatáról, és a mágikus művészetükről. Az erdei tündék rendszerintalacsonyak és vékonyak, átlagosan 4,5-5 láb magasak, és 85-135fontot nyomnak. A férfiak magasabbak nőknél. Általában halvány bőrük, és sötét hajuk van. Hajuk szine az ezüsttől a sötétebb árnyalatig terjednek, szemük szine leggyakrabban zöld, de lehet kék, és barna is. Az egyszerű kényelmes ruhákat részesitik előnyben, és a pasztelles kék, és zöldes, ezüstös árnyalatokat kedvelik. Az erdei tündék mozdulatait emberfeletti kecsesség, vonásait finom szépség jellemzi. Sok ember, és sok más fajba tartozó is gyakran találja őket ijesztően gyönyörűnek. Az erdei tünde 110 éves kora körül lesz felnőtt, és a 700éves kort is megélheti. Az erdei tündék szeretik a változatosságot, és a szabadságot, és az önkifejezést. Általában ugyanannyira védik mások szabadságát, mint a sajátjukat, és gyakrabban jók, mint nem. Az erdei tündék általában 200-nál is kevesebb lelket számláló klánokba tömörülnek, jól elrejtett falvaik beleolvadnak a fák közé a legkevesebb kárt téve. Az erdei tündék nyelve egy lágy folyékony nyelv, tele finom hangsúlyokkal, és bonyolult nyelvtannal. Az irásuk, mely ugyanolyan folyékony mint a beszédük, szolgál a driádok, és a pixiek nyelvéhez is ábécéként.

Drow

Airie  2006.10.20. 23:28
A Drowok Sötét Tündéknek is nevezve vannak. Külsejük annyival különbözik a ''sima'' tündéktől, hogy bőrük sötét szinű. Töbnyire fekete, sötétkék, vagy sötét lila. Szemük szine arany, vörös, kék, lila, vagy fehér. Nincs fekete pupillájuk. Egész szemük viseli a szint, tehát a szemük ''világit''. A hajuk töbnyire fehér, de lehet fekete, lila, vörös, szürke, esetleg türkisz és kék. Magasságuk átlagossan olyan, mint az emberé. Szintén mint minden más tünde faj, ők is karcsú termetűek. A föld alatti városaikban éllnek. Hatalmas és gyönyörú városokat képessek kialakitani a föld mélyén. Kultúrájuk cseppet sem visszaeső. Van saját nyelvük, irásuk és művészetük. A művészet náluk nem teljessen fejlett, de nem maradott el. Inkább harcal és mágiával foglalkoznak, hogy túléljenek. Örökös háborúban éllnek az összes többi fajjal. Pókok és föld alatti lények a csatlósaik, akiket háborúk idején kihasználnak. Nagyon agressziv nép, és ha teheti, azonnal megtámadja a másik fajt. Nem tudni, hogy miért viselkednek igy. Matriarchát uralkodik közöttük, tehát tisztelik a nőt, mivelhogy szerintük a nő hordozza az utódokat, és tartja fenn a fajt. (Itt nem a harcot kell érteni, hanem a gyermekszülést.) Kegyetlen faj. Legnagyobb szórakozásuk az, ha egy arénában megküzd egy drow különféle szörnyel. Ha túléli, nyereménye az, hogy eltölthet egy éjszakát a királynővel. A királynőt a férfiak szinte isten ként tekintik. Számukra a királynő a legfőbb fajfentartó. Tobnyire a drowok harcolnak, vagy mágiát használnak. Csoportokban járnak. Sosem megy egyedül egy drow a város kivüljére. Egy ilyen csoportban töbnyire van 3 harcos és 2 mágus. Viszont ez a csoport nagyságától és céljától függ. A fegyverük, páncélzatuk és egyéb dolguk a napsugarak álltal tönkremennek, szétesnek vagy eltűnnek. Viszont a föld mélyén nagyon erős a páncélzatuk és egyéb dolguk. Háborúkba csak éjszaka járnak, szintúgy mint kémkedni is.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü
 
Chat mindenkinek!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
A hónap faja - Hobbit
 
Kedvenc kasztok
Meik kaszt a kedvenced?

Harcos
Mágus
Tolvaj
Pap
Lovag
Druida
Assassin
Alkimista
Ijász
Vándor
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A hónap lénye - Medusa
 
Kedvenc lény
Meik a kedvenc lényed?

Sárkány
Sahuagin
Pegasus
Troll
Jégfarkas
Elementál
Pokolkutya
Hippogriff
Vérfarkas
Órjás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fantasy Lények
 
Extrák
 
Társaink:
 
Ne merj lopni!
 
A weboldal fantasy, fórumos szerep oldala
 
Zene
Honnan legyen háttérzene?

Gyűrűk Ura
WarCraft
Diablo
Morrowind
Baldur's Gate
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Videók
 
Online fantasy, RPG gammák és szerepek
 
Varázslatok / Mágia
 
Cursor

 
Teve
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)